Grunder Grundläggande information

PP7 Kunskap

PP7 Kunskap är en ny funktion i PP7 Web som ger dig som användare en hjälp i ditt arbete med PP7. Här kan du få snabb hjälp genom att söka direkt i PP7s kunskapsdatabas, få förslag på hjälptext för närliggande områden, läsa senaste nytt från PP7 och hålla koll på din öppna supportärenden!

Sökning och Närliggande ämnen

När du öppnar PP7 Kunskap (genom att klicka på frågetecknet i övre högra hörnet) möts du av en sökruta med texten ”Vad kan vi hjälpa dig med?”. Här kan du söka efter vad som helst som hör till PP7. Svaren visas i en ny flik i din webbläsare.

Du kan också här se ”Närliggande ämnen”. Detta är en ”smart” funktion, som håller reda på vad du arbetar med i PP7 för tillfället, och ger förslag på hjälptext för områden som handlar om närliggande ämnen. Har du t ex projektvyn framme så får du se förslag om hjälptexter för projekt. Registrerar du kundbetalning så visas förslag för kundreskontran, och så vidare. Klicka på en rubrik för att öppna hjälptexten i en ny flik.

Nyheter

Om du klickar in dig här så kan du se de senaste nyheterna från Vitec PP7 AB. Här kan du hålla koll för att se t ex vad som är nytt i versionen, om det är något speciellt som händer på PP7 eller om supportens öppettider har förändrats.

Min support

Under denna rubrik hittar du alla dina öppna supportärenden. Du kan klicka på ett ärende och se hela konversationen mellan dig och support. Du kan även skapa nya svar i tråden och bilägga filer.

Hantera support

Här kan du arbeta direkt med supporten på PP7.

Skapa ärende

Om du vill skapa ett nytt supportärende klickar du på menyn ”Skapa supportärende”. Du kan då lägga till en rubrik, en text och en bifogad fil. Ditt ärende syns sedan i listan över öppna supportärenden. Skicka gärna med de saker vi ber om i vyn över Skapa supportärende.

Supportinloggning

Här finns också knappen ”Aktivera supportinloggning”. Klickar du på den knappen så tillåter du under resten av dagen att PP7 Support kan logga in med ditt användarID, för att undersöka vad som kan vara fel om du har något problem.

Du kan när som helst klicka på knappen igen (när det står ”Stäng supportinloggning”), för att manuellt stänga av möjligheten för support att logga in.