Kontaktöversikt

Kontaktöversikten som hittas i verktygsfältet visar följande information:
  • Kontaktpersoner
    • Här visas de kontaktpersoner som är inlagda i systemet. Diverse filter finns över tabellen, där det också finns möjlighet att lägga till ny kontaktperson.
    • Klicka på namnet för att öppna upp kontaktvyn
  • Kunder
    • Här visas de kunder som är inlagda i systemet. Möjlighet att söka och lägga till ny kund.
    • Klicka på kundnumret för att öppna upp kundvyn.
  • Leverantörer
    • Här visas de leverantörer som är inlagda i systemet. Möjlighet att söka och lägga till ny leverantör (enbart för behörighet VD och över!).
    • Klicka på leverantörsnumret för att öppna Leverantörsvyn (enbart för behörighet VD och över – för övriga öppnas Leverantörsfråga OM ej parameter satt att projektledare ej får se leverantörsinfo!).
  • Anställda/Resurser
    • Visar alla anställda och resurser som är inlagda i systemet. Möjlighet att söka och lägga till ny resurs. Diverse filter finns för att snabbt hitta det sökta.
    • Klicka på ID för att öppna Fråga på anställd