Dashboard- VD

Dashboard för Chefer är utformad för att avdelningschefer och högre direkt vid inloggning ska få se viktig information om sitt ansvarsområde.

Följande nyckeltal visas i VD dashboard.

Uppgifter

Här visas uppgifter som användaren bör se över, som

• Antal leverantörsfakturor att attestera
  • Om det finns tid och reseräkning att attestera
  • Hur mycket som ligger för fakturering
  • Om användaren har några ärenden eller att göra i sina listor
  • Hur många dokument som är utcheckade av användaren

Omsättning i period

Nyckeltalen visar företagets totala omsättning, uppdelad per period. Sex månader bakåt i tiden visas, med start aktuell period. Grafen visar utfall, godkänd prognos, föregående års utfall samt budget (OBS! om Budget/Prognos-modulen ej används visas enbart utfall) för varje period.Omsättningen som visas speglar informationen man får ut i resultatrapporter. Nyckeltalen räknas om i automatiserade nattkörningar.  OBS! För avdelningschefer visas enbart information för egna resultatenheter!

Omsättning i år

Nyckeltalen visar företagets ackumulerade omsättning för innevarande kalenderårGrafen visar utfall, prognos och föregående års utfall (OBS! om Budget/Prognos-modulen ej används visas enbart utfall) för varje period.Vid nytt år blir grafen tom till dess att omsättning kommer in på det nya året. Nyckeltalen räknas om i automatiserade nattkörningar. OBS! För avdelningschefer visas enbart information för egna resultatenheter!

Trendomsättning

Nyckeltalen visar omsättning 23 månader bakåt i tiden med start aktuell period. Grafen visar utfall och godkänd prognos (OBS! om Budget/Prognos-modulen ej används visas enbart utfall) för varje period. Nyckeltalen räknas om i automatiserade nattkörningar. OBS! För avdelningschefer visas enbart information för egna resultatenheter!

Åldersanalys kundfordringar

Nyckeltalen visar obetalda kundfakturor, uppdelade på olika intervall baserat på förfallodatum. Klicka på de olika staplarna för att gå vidare till listan Kundfakturor för vidare behandling. OBS! Dessa nyckeltal räknas om varje gång dashboard får fokus – värdena är alltså ”live”, till skillnad från övriga nyckeltal i denna dashboard. OBS! För avdelningschefer visas enbart information för egna resultatenheter!

Täckningsgrad per projekttyp

Upparbetningsgrad per projekttyp

Återstående timmar per projektledare