Ekonomi Redovisning

Stängningar av perioder​

Att stänga perioder är en viktig del av redovisningen för att säkerställa att inga mer händelser kommer in under perioden. Detta för att underlätta avstämningar och bokslut.

Innan periodstängning sker bör en Successiv vinstavräkning göras. Klicka på knappen Kör för att starta detta.

Stäng sedan perioden.
Stängd period – Alla försystem stängs, men redovisningen är fortfarande öppen.
Stängd period redovisning – alla försystem samt redovisningen stängs.