Molntjänst

Molntjänst

Senast ändrad: 4 februari, 2020

Vi kan nu erbjuda alla våra kunder en fullständig molnlösning för ert affärssystem! Fördelarna med en molnlösning är många.

Flexibilitet

Ni kommer åt ert affärssystem var som helst och när som helst! I dagens samhälle är det inte alltid säkert att man sitter på sitt kontor och utför sitt jobb. Man kan lika gärna sitta hemma, i sommarstugan eller kanske till och med utomlands. I vilket fall som helst så ska det vara enkelt att komma åt sitt affärssystem! Har du en dator och en internetuppkoppling så löser det sig med en molnlösning.

Uppdateringar

Vårt system utvecklas hela tiden. Vi vill att våra kunder ska få ta del av det allra bästa och senaste vi kan erbjuda. Därför ser vi till att uppdatera våra molnservrar först av alla. Varannan vecka genomför vi också service releaser på våra servrar, då vi uppdaterar med rättningar och stabilitetsförbättringar.

Drift

Det kan vara omständligt och dyrt att drifta sitt affärssystem på egna servrar. Det krävs trots allt en del kapacitet och kunskap för att drifta avancerade databasdrivna system. Genom att i stället använda vår molntjänst slipper ni det problemet och er IT kan i stället koncentrera sig på riktiga användar- och nätverksproblem.

Säkerhet

Servrar måste vara säkra mot intrång! Det kan vara krångligt att säkra upp sin miljö mot alla dagens säkerhetshot. Låt oss ta hand om detta, åtminstone när det gäller ert affärssystem! Våra servrar är utrustade med senaste tekniken för säkert, stabila backuprutiner, kontinuerlig övervakning och avancerade brandväggar.

Teknik

Hårdvara är dyrt. Hårdvara kan ställa till problem och dra ned er effektivitet. I vår molnmiljö ser vi till att alltid ha den senaste tekniken, och den bästa utrustningen för just vårt system! Blir det problem med tekniken, då är det vårt ansvar att lösa det, inte ert.

Miljö

Miljötänk är viktigare än någonsin i dag. Vår värld behöver tas hand om, bättre än vi gjort tidigare. Att dela resurser med andra, och se till att man bara utnyttjar just den energi man behöver är ett viktigt steg i vårt pågående miljöarbete. Genom att utnyttja vår molntjänst hjälper ni till på detta område även när det gäller ert affärssystem och er teknik!