Dashboard – Admin

Dashboard för administratörer är utformad att passa användare som arbetar med framförallt företagets övergripande ekonomi, kundreskontra, leverantörsreskontra och redovisning. Direkt vid inloggning skall användaren hitta de viktigaste uppgifterna och nyckeltalen för sitt dagliga arbete.

Uppgifter

Uppgfiter för administratörer innefattar:

• Kundfakturor att skriva ut (funktionaliteten här beror på inställningar i systemet)
  • projekt som bör avslutas
  • leverantörsfakturor som ligger för attest
  • tid och reseräkning för attest
  • rot-fakturor att begära utbetalning för
  • ärenden och att göra

Projektledare med negativa likvidsaldon

Grafen visar de projektledare som har negativa likvidsaldon på sina projekt. Klicka på en stapel för att komma till projektsammandrag för denna projektledare och kontrollera vilka projekt som går dåligt.

Antal leverantörsfakturor att attestera

Nycketalen visar antal leverantörsfakturor per användare som ligger för attest. Klicka på en användare för att komma till Attestfråga, där du kan se exakt vilka fakturor som ligger för attest på användaren. OBS! Dessa nyckeltal räknas om varje gång dashboard får fokus – värdena är alltså ”live”.

Åldersanalys kundfordringar

Nyckeltalen visar obetalda kundfakturor, uppdelade på olika intervall baserat på förfallodatum. Klicka på de olika staplarna för att gå vidare till listan Kundfakturor för vidare behandling. OBS! Dessa nyckeltal räknas om varje gång dashboard får fokus – värdena är alltså ”live”.

Åldersanalys leverantörsskulder

Nyckeltalen visar obetalda leverantörsfakturor, uppdelade på olika intervall baserat på förfallodatum. Klicka på de olika staplarna för att gå vidare till listan Leverantörsfakturor för vidare behandling. OBS! Dessa nyckeltal räknas om varje gång dashboard får fokus – värdena är alltså ”live”.