Projekt – projektåtkomst

Så här ger du en fler personer tillgång till projektet.

1.  Klicka i den första tomma rutan i kolumnen ”ID” i tabellen.
  2. Välj en av projektledarna i listan och tryck ”OK”.
  3. Om du vill att användaren bara ska kunna se, men inte ändra i projektet kryssar du i rutan i kolumnen ”Read only”.

Här har ni möjlighet att ange användare som enbart är begränsade till sina egna projekt, dvs användare som inte är projektledare på ett projekt eller inte har behörighet att se andras projekt.

ID

Ange användarens ID som skall kunna se eller redigera projektet

Read only

Bockas Read only i får användaren enbart titta på projektet och inte redigera

Om Read only ej bockas i får användaren redigera projektet