Senaste nytt: PP7 Version 2019

Vad behöver du hjälp med?

Mobilappen

PP7 Mobile är en del i PP7s affärssystem och ska ses som ett tillägg till hela affärssystemet. Appen är optimerad för användning på mobiltelefon och/eller tablet. För användning i desktop webbläsare rekommenderas PP7 WebPortal.

Med PP7 Mobile har du alltid dina projekt med dig i fickan.

OBS! Innan PP7 Mobile kan användas behöver en del inställningar göras i PP7. Läs mer här!

Populära artiklar

Tidrapportering
Här kan man registrera sin tid och reseräkning, checka in och ut från arbetsplatser (personalliggare), jobba mot arbetsorder (rapportera tid, material...