Senaste nytt: För ett snabbare flöde i hanteringen av era supportärenden ser vi helst att de kommer in via mail.

Vad behöver du hjälp med?

Nyheter

• För ett snabbare flöde i hanteringen av era supportärenden ser vi helst att de kommer in via mail.

Vi arbetar för att ni ska få en snabbare och mer effektiv supporthantering

PP7 Support finns tillgänglig för att hjälpa er med frågor gällande PP7 och dess funktionalitet.

Maila in information så utförligt som möjligt via e-post för att support ska kunna undersöka problemet lättare och svara snabbare.

OBS! För att hjälpa oss med felsökning uppskattar vi om ni delger oss följande information:
    • Skärmdump på problemet
    • Om problemet uppstår enbart för dig eller även för andra användare
    • Vilket företag det berör om det finns flera företag på samma installation
    • Beskriv hur problemet kan återskapas eller verifieras
    • Förklara i vilka situationer problemet uppstår
    • Ange vilken typ av enhet (PC, platta eller mobil), operativsystem, webbläsare (mobil/webb)
    • Andra funktioner som hanterades när problemet uppstod
    • Vilka effekter problemet får för er
    • Logg och/eller kopia av faktura/rapport mm är bra om det bifogas

Vänliga häslningar
    //PP7Support
    support@pp7.com

• Support via mail under v28 – 30

Under veckorna 28-30 kommer supporttelefonen vara avstängd för inkommande samtal. Men supporten kommer fortfarande vara öppen så ni kan maila till oss som vanligt.

Trevlig Sommar!

Med vänliga hälsningar
    PP7 Support

• Utbildning för nya Administratörer i PP7

PP7 bjuder in till ett utbildningstillfälle hos oss i Örebro för nya Administratörer onsdagen den 20 juni 2018, kl 9- 15.

Utbildningen kommer ge en allmän genomgång av PP7Pro, Projektredovisning, Kundreskontra, Leverantörsreskontra samt Redovisning.

När: Onsdagen 20 juni kl 9 – 15

Kaffe o fralla serveras från kl 08.30, vi gör ett avbrott för lunch på restaurang Stubben och avslutar kl 15 med eftermiddagskaffe.

Vart: Stubbengatan 2, Örebro

Kostnad för utbildningen 4800: – per deltagare, kursledare är Magnus Lind

Anmälan senast måndagen den 11 juni till info@pp7.com