Mobile

Leverantörsfaktura för attest

Denna artikel gäller PP7 Mobile.

Listan visar alla fakturor som ligger i din attestkorg. Du ser direkt vilken leverantör det gäller, verifikationsnummer, belopp, förfallodag och kontering.

Svep vänster för att direkt gå till en visnings av fakturan.

Klicka på fakturan för att komma till detaljerna.

Klicka på ringen på vänster sida av fakturan för att markera fakturan för attest. Klicka en gång till för att markera för ej attest.

Klicka på knappen Genomför attest (eller välj i menyn) för att skicka vidare alla markerade fakturor.

I meny längst upp till höger kan du ändra filter för vilka fakturor som skall visas i listan, och även välja att markera alla visade fakturor för attest.

Om du tar dig till detaljerna för fakturan, så ser du all konteringsinformation för vald faktura och kan även editera den. Du kan enbart editera värdena om du först klickar på Godkänn

Knappen Visa tar dig till fakturabilden.

Godk ej markerar fakturan för ej godkännande.

Signera signerar och godkänner fakturan direkt, dvs den kommer att skickas vidare från din attestkorg.