Arbetsorder

Kunder

Här kan du hitta alla företagets kunder och deras kontaktuppgifter och kontaktpersoner. Du kan ringa dem direkt och se deras adresser och andra uppgifter. Du kan även skapa nya kunder och kontakter.

Uppe i högra hörnet i fönstret finns en ikon och tre prickar. Här hittar du alltid de redigeringsalternativ som finns för den här sidan.

På översiktssidan finns alltid filtreringsmöjligheter näst längst upp.

Kunder

Kunder - översikt

Om du klickar på ”Kunder” på dashboarden kommer du till översiktsvyn där alla kunder kopplade till era projekt finns listade.

Klicka på en kund du vill veta mer om eller redigera. Du kan också skapa en ny genom att klicka på ”Skapa ny” -ikonen uppe till höger.

På varje kunddetalj finns tre tab-sidor att tillgå.

Info

Här ser du övergripande information om kontakten.

Arbetsställen

Här finns detaljer om arbetsställena för just den här kunden.

Kontakter

De specifikta kontakter som är knutna till den här kunden finns listade här.

Kund - detaljvy

Kontakter

I kund och kontaktvyn stöter du på de här ikonterna:

e-mail ikon Överallt där du ser den här ikonen finns funktionen att ringa upp eller skicka ett sms.
e-mail ikon När du ser den här ikonen finns funktionen att maila kontakten.
e-mail ikon Den här ikonen betyder att du kan få upp en karta över adressen.
Kontakt - översikt

Kontaktöversikten påminner mycket om kundöversikten. I ”Kontakt” finns alla kontakter knutna till kunder,leverantörer, offertkunder eller affärsmöjligheter (CRM). Men man kan också lägga till kontakter som inte är knutna direkt till något av de föregående.

Klicka på en kontakt du vill veta mer om eller redigera. Du kan också skapa en ny genom att klicka på ”Skapa ny” -ikonen uppe till höger.

Detaljvy

Här kan du se detaljer om dina kontakter men också redigera dem.

Kontakta dina kontakter

Genom att klicka på ikonerna för telefon och mail kan du snabbt kontakta dina kontakter.

Kontakt-detaljvy
Kontakt - ring eller skicka SMS