Generellt

Mobilappen är enkel att använda

PP7 Mobile är designad för att vara intuitiv. Enbart en kortare introduktion skall behövas innan användande.

PP7 Mobile är optimerad för mobiltelefoner och läsplattor. Designen är responsiv, dvs den förändrar sig baserat på vilket enhet som används.

Så här kan det se ut på en läsplatta och en telefon…

Meny

Det kan vara bra att veta att mycket funktionalitet ligger i ”menyn” i övre högra hörnet (de tre prickarna). Klicka där för att få en lista över vad som är möjligt att göra.