Frågor

Kundfakturor

Här kan du se alla förfallna kundfakturor i systemet. Välj olika filter för att visa det du söker efter. Om du har behörighet att se enbart dina egna projekt, visar listan bara fakturor som hör till just dina projekt.

Klicka på en faktura i listan för att komma vidare till Kundfakturafråga och hitta mer djupgående information om just den fakturan.

Du kan använda filter för E-fakturastatus för att hitta elektroniska fakturor som har fått något problem vid sändning, för att åtgärda dem.

Använd Rotfakturor för att hitta alla rotfakturor.